shutterstock 1372678313

Financiële administratie

U kunt voor ieder denkbaar financieel administratief werk bij ons terecht. Denkt u hierbij aan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen, budgetten, rapportages, het opzetten van de administratie en het invoeren ervan. Aan het verwerken van de administratie is indien van toepassing de in te dienen aangifte omzetbelasting gekoppeld. Deze moet maandelijks, per kwartaal of per jaar worden ingediend.

shutterstock 641986567

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan verzorgen wij uw salarisadministratie. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een cao valt, wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende cao.

shutterstock 714897964

Fiscale diensten zakelijk

Uw onderneming dient jaarlijks jaarcijfers te presenteren. Dit is onder meer noodzakelijk voor onder andere de belastingdienst en bankinstellingen. Deze jaarcijfers wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers van de door u aangeleverde en door ons verwerkte administratie. Voor de besloten vennootschap wordt tevens een jaarrekening opgesteld voor de Kamer van Koophandel. Gekoppeld aan de jaarrekening wordt dan ook uw aangifte inkomstenbelasting verzorgd en voor de besloten vennootschap de aangifte vennootschapsbelasting.

shutterstock 731616898

Fiscale diensten particulieren

Wilt u hulp ontvangen bij uw fiscale zaken? Voor particuliere cliënten verzorgen wij alle voorkomende fiscale aangiften, van eenvoudige tot zeer uitgebreide.

Interesse?

Graag maak ik een afspraak met u om kennis te maken en het e.e.a. door te nemen, De tarieven zullen worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op via 015-2002138 of stuur een mail naar dga@degraas.nl.

Laat uw bericht achter

* verplichte velden